Direktlänk till inlägg 2 december 2013
Den här tiden på året är verkligen det perfekta tillfället att gotte ner sig i soffhörnet med en massa receptböcker och tidningar för att börja planerandet inför de kommande storhelgerna.
I år har jag varit ovanligt strukturerad och gjort en planering över allt som ska bakas och till när det ska vara klart. Då är det bara att flyta med och njuta.
Först ut på schemat var ischoklad som skulle med till jobbet. personligen är jag inget fan av ischoklad, i alla fall inte den man köper i affär. Jag föredrar ljus choklad framför mörk, och kokosfett är ingen höjdare precis. Därför gör jag ischoklad på mitt sätt.
Ingredienser
150 gr osaltat smör
200 gr valfri choklad (jag har valt mjölkchoklad med mintcrisp i)
1- Smält smöret.
2- Ta smöret av värmen.
3- Bryt chokladen i bitar och lägg i det varma smöret. Låt smälta.
4- Fyll ischokladformar med den smälta blandningen. Ställ kallt.
5- ÄT!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 | 3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|